banneri

Suomen Karva-Kaverit käyvät vapaaehtoistoimintana ilahduttamassa vanhuksia, kehitysvammaisia, lapsia ja nuoria lastenkodeissa, päiväkodeissa, kouluissa ja erilaisissa tapahtumissa.

Suomen Karva-Kaverit ry kehittää myös eläinavusteista vapaaehtoistoimintaa, jossa eläimen avulla tuodaan iloa ja vahvistetaan ihmisen terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia, ehkäistään ihmisten hyvinvoinnin ongelmia ja tuetaan ongelmia kohdanneita ihmisiä.

Yhdistyksen arvot

Ilo ja positiivisuus

Yhdistyksen jäsenet tuottavat eläinavusteisilla vierailuilla iloa ja positiivisuutta kohderyhmilleen. Yhdistys suosittaa käyttämään positiivisia menetelmiä lemmikkien ohjaamisessa.

Tasavertaisuus

Yhdistyksen toiminnassa kaikki ovat tasa-arvoisia keskenään toimintavuosiin, sukupuoleen, uskontoon, lemmikin rotuun ja lajiin, sekä kokoon katsomatta.

 

Tilaa Suomen Karva-Kavereiden uutiskirje!

 

Tilaa uutiskirje ja saat Karva-Kaverien kuulumisia suoraan sähköpostiisi! Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja tilauksen voit päättää milloin vain. Tilaamiseen riittää vain sähköpostin ilmoittaminen. Sähköpostiosoitteesi tallentuu uutiskirjeen tilaajarekisteriin. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti sekä tietosuoja-asetuksen mukaisesti.